2e Afrikadag

24 juni 2012

Kennismaken met het project en de laatste stand van zaken in het scholenproject werden voorgesteld door Greet Paeps zelf. Want zij kwam voor de tweede Afrikadag even naar huis – en velen wouden dit Kampenhoutse evenement zeker niet missen. Een groep vrijwilligers, die graag hun steentje hebben bijdragen om het project te doen slagen, zorgden voor het gepast kader en willen we ook via deze weg nog eens van harte danken. Ze zorgden voor:

* Project in Woord en Beeld
* Veiling van werken van lokale mensen die zich met kunst bezig houden. Deze kunstenaars hebben hun medewerking toegezegd ten voordele van het project.
* Orchideeënwandeling in Torfbroek kon omwille van het slechte weer niet doorgaan, maar deze vindt echter elk jaar plaats.
* Fairtrade (promotie en verkoop)
* Animatie voor groot en klein (dans & dansinitiatie, beweging, de bij en natuur)
* Lekker smullen (met o.a. gebruik van Fairtrade producten)

Dankzij de vele steun kon een aardig bedrag ter beschikking gesteld worden voor het project, waarvoor deze worden gebruikt zijn te vinden bij de Realisaties en Plannen op deze website.

Kon je zondag 24 juni 2012 niet aanwezig zijn tijdens de tweede Afrikadag in het sport- en cultuurcentrum te Berg of wil je nog even nagenieten neem dan zeker een kijkje op de sfeerbeelden en kunstwerken die werden aangeboden.

Voor bijkomende vragen kan je terecht bij de volgende GROS-leden:
annypaeps@yahoo.com of 016/65 19 69
helga.kunert@telenet.be of 0498/53 79 48

Kunstwerken

Op de tweede Afrikadag worden kunstwerken te koop aangeboden ter ondersteuning van het project. Hieronder kan je bekijken welke kunstwerken je kan aankopen. De KUNSTVEILING gaat NIET door wegens omstandige en dure juridische procedures, maar de werken kan je wel zo aankopen.
Voor vragen over de kunstwerken kan je contact opnemen met : Karina Van Dessel (016/65 79 70)

Sfeerbeelden